30 nov. 2016

The hunt is on!

Resan mot fotbolls VM är igång. För ett par veckor sedan så inledde det svenska fotbollslandslaget (med en ny förbundskapten och utan flera stora spelare) en superviktig kvalmatch mot Frankrike. Det var början på jakten mot en plats i fotbolls-VM sommaren 2018.

De senaste åren har Sverige haft det lite motigt i större mästerskap. Vi missade ju att få spela i VM 2010 och VM 2014. Nu är det äntligen dags för ännu ett VM och nu hoppas jag verkligen att vi kommer gå vidare till slutspel. Det finns många bra unga spelare så jag tror verkligen att det kan gå vägen.

Inte för att vara den som är den, men under de senaste kvalspelen så har Sverige faktiskt haft ett landslag med spelare som spelat väldigt länge medan andra länder fyllt på sina trupper med yngre spelare titt som tätt. Jag tror helt enkelt att det kan vara riktigt bra att få lite nya unga spelare i truppen. Är ni intresserade av fotbolls vm kval så som jag så tycker jag att ni verkligen ska tagga igång redan nu. Det har jag gjort iaf. Även om det är lång tid kvar så är det ju ändå spännande att följa jakten mot VM 2018. Jag hoppas och tror verkligen att Sverige kommer nå i alla fall kvartsfinalerna den här gången!
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.