30 nov. 2016

Keeping on playing guys!

Ja alltså i somras så spelade jag ju lite på fotbolls EM om ni kommer ihåg. Eller alltså både jag och Mattias spelade en hel del, jag vann en del(!) och Mattias förlorade tyvärr en del. Sen så har Mattias spelat lite på presidentvalet i USA nu under hösten också, och han vann(!).

Jag måste säga att det faktiskt är rätt kul att spela på olika saker och att diskutera kring själva spelet med kompisar och kollegor så man får lite olika speltips. Jag är lite feg ibland när jag spelar så jag börjar med att satsa ungefär lika mycket på alla alternativ som finns och sedan när jag känner mig mer säker och har fått lite tips så satsar jag mer på det alternativ som jag tror har störst chans att vinna. Det här med oddsen och sånt tar jag bara in ibland faktiskt.

Hur som helst så är det riktigt kul med olika typer av spel. Jag spelade som sagt på fotbolls EM i somras och då fick jag chans att spela flera gånger för mina favoritlag åkte ut på löpande band så jag fick satsa om och om igen haha.

Under USAs presidentval så spelade jag faktiskt inte alls för jag hoppades verkligen att Clinton skulle vinna så jag vågade inte satsa något. Mattias däremot satsade på Trump (även om han inte är för Trump) vilket gav riktigt bra resultat för han satsade långt innan alla opinionsmätningar höjde Clinton till skyarna. Hur som helst så var det riktigt roligt att följa oddsen som förändrades hela tiden. Jag är alltså inte bara aktiv spelare utan även passiv för jag tycker att det nästan var lika roligt att följa Mattias spelande som att spela själv.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.