14 mars 2016

The never ending fairs

Här i Stockholm är det ju olika mässor titt som tätt och förra veckan var det Allt för sjön, en båtmässa, där ett företag som jag är med i ställde ut. Våran monter var väldigt snygg och ordentlig. Sen brukar jag även gå på andra mässor för att det är kul att se nya företag inom olika branscher. När jag går runt är det väldigt viktigt för mig hur ett företags monter ser ut, ju proffsigare desto mer lockande, en proffsig monter ger ju ofta ett helhetsintryck om hur seriöst företaget verkar.
Företaget Willems Reklam hjälper olika företag med just montrar och med frigolitlogo och 3D-utskärning för att det få till en bra monter.

En av mina favoritmontrar på förra Hem och VIlla-mässan var en väldigt enkel, det var bara en disk med några barstolar och sen lite led-ljus under. Sen hade de sin logo i stora bokstäver på väggen bakom och även denna hade led-ljus. Den påminde lite om bilden här under och jag tyckte det var väldigt stilrent och snyggt. Jag kan tänka mig att om jag skulle ställa ut och inte tyckte det var roligt med design och layout så hade jag lätt tagit hjälp för att göra min monter så attraktiv som möjligt.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.