26 mars 2016

Soon I will try to quit but before that...

Jag har en väldig ovana, nämligen att börja snusa när jag är stressad. Den senaste tiden har det varit rätt mycket på jobbet och då har jag trillat dit igen. Just nu håller jag på att testa olika snussorter och den senaste i raden är Swedsnus. Från början snusade jag "riktigt" snus som bara var vanlig tobakssmak men sen började jag med mintsmak och nu sist så testade jag med limesmak hos ett annat märke.

Swedsnus har fyra olika smaksatta sorter som är tranbär, mint, lakrits och whisky. Alla fyra låter spännande men jag är mest nyfiken på whisky faktiskt. I vanliga fall gillar jag inte whisky annat än i min favoritdrink Lynchburg Lemonade men det kan nog bli bra även i snus.

Hur som helst kan man faktiskt köpa "provdosor" med 18 portioner per dosa för 30 kr / st. vilket är väldigt bra för då kan man ju verkligen hitta sin favorit utan att behöva lägga ut större summor och få hem en stock eller så.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.