4 mars 2016

News! White tobacco!!

Epok Lime är det absolut bästa snuset jag har använt. Tidigare körde jag enbart på Skruf Mint men nu kan jag absolut inte gå tillbaka. Jag har flera dosor Epok på jobbet och förutom att det har en bra smak och är fräsh DOFTAR den bra också. Även mina icke snusande kollegor tycker att den doftar gott.

Jag har testat smakerna Mint, Blåbär och Lime hittills och Lime är oslagbart bäst. Blåbär är också rätt fräsch och påminner lite om blåbärs- glass och godis. Dessutom är Epok lite billigare än andra sorter.


Jag tycker både dosan och själva snuset ser otroligt fräscht ut och jag är så nöjd!!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.