29 mars 2016

If you like the feeling

När jag var yngre rökta jag lite från och till och jag måste säga att själva smaken av cigaretter var inte min favorit (det är därför jag snusar istället) men känslan att ha något i handen är väldigt härlig tycker jag. På något sätt hör det till sommaren att sitta på en uteservering med en öl och en cigg.
Flera av mina kompisar röker och ibland kan jag sakna känslan så nu funderar jag lite på att testa någon form av el cigarett för några kompisar har gjort det och säger att det fungerar rätt bra. 

Jag har kollat lite på el cigaretter innan men jag tycker de flesta är väldigt fula och ser klumpiga ut men så fick jag tips om dessa som ni ser bredvid och jag tycker det ser mycket bättre ut. 

El cigaretter är ju relativt bra för hälsan för många studier visar på att framtidens rökning är elektronisk och att man genom att röka el-cigaretter tar bort en stor del av de farliga ämnen som finns i traditionell tobak.

Jag tycker också att det är bra att det här företaget faktiskt själva säger "Vi på Cigoteket.se lovar inga mirakel, men vi vet att el-cigaretter är ett bra hjälpmedel när du vill sluta röka."

Detta inlägg är ett samarbete med Cigoteket

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.