18 jan. 2016

Treat yourself to a mini holiday

Alltså jag är en person som verkligen älskar att lyxa till det ibland och förut så brukade jag ta en hotellweekend då och då med en kompis bara för att komma bort lite och få frukostbuffé osv. Även fast jag bodde i Trosa som inte är så långt ifrån Stockholm så brukade det bli en övernattning eller så inne i stan.

Nu när jag bor i Stockholm kan jag fortfarande tänka mig att ta in på ett hotell här i stan just för lyxen och frukostbuffén och typ allt som kommer med en hotellweekend.

Varje gång jag har gjort det här har jag bokat hotell i Stockholm på nätet för då får man ju oftast en bättre paketdeal och det är alltid härligt.

Sist jag gjorde det lyckades jag och Sandra få ett stort dubbelrum på Sheraton Hotel för 600 kr! För ett tag sen hittade jag en Master Suite med två sovrum för typ 2000 kr vilket också är en pangdeal och jag är så sugen på att göra en sån här grej igen, jag vet bara inte vem jag ska ta med haha


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.