18 jan. 2016

Rent your neighbours car?!

En kompis till mig berättade nylige om en ny tjänst som heter Snappcar. Det är en rätt rolig idé det här, allt bygger på att man ska kunna hyra en av sina grannars bilar om man behöver ha en bil för en eller några dagar. Istället för att man sa försöka få tag på en genom Statoil osv, förutom att det är en väldigt rolig och praktisk idé så är det även 30-50% billigare att hyra genom Snappcar än andra, dessutom får bilägaren ut runt 70% varje gång de hyr ut sin bil. Alla priser som jag har sett hittills på hemsidan är väldigt förmånliga och bra,

Hela communityn runt Snappcar verkar väldigt bra och det är inte bara så att man plötsligt kan hyra ut eller hyra en bil, man måste verifiera sig så att allt verkligen stämmer och att man på så sätt inte kan lura någon. När man hyr ingår det en heltäckande försäkring som även gäller i vissa andra länder utanför Sverige om man skulle vilja åka utomlands en sväng också, det här tycker jag verkligen var ett stort plus! Om något mot förmodan skulle hända med bilen under hyresperioden så ingår det även bärgning och man ringer då till Snappcars kundtjänst som lokaliserar er och skickar ut en bärgare, känns väldigt pålitligt och skönt att veta så man inte blir strandad någonstans.

Det jag gillar allra mest med det här före andra uthyrningstjänster är nog den stora bredd av fordon som finns att välja på genom att det är privatpersoner som hyr ut sina egna bilar. Statoil etc brukar ju ha en eller två bilmodeller men här kan du verkligen välj
a en bil som passar just för ditt ändamål.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.