29 jan. 2016

Redo your home and make it classy

Nu håller jag ju på att titta på lägenheter och alla möjliga former av boende i Stockholmstrakten och då har jag snöat in helt sjukt mycket på design, inredning och utsidan. Jag vill verkligen att ALLT ska vara riktigt häftigt men inte för mycket. 

Jag gillar oftast när det är väldigt stilrent och enkelt men gärna med någon detalj som sticker ut och är häftig. Material som jag är extra förtjust i är rostfritt stål, sandblästrat och glas. Jag tycker det ger en elegant och stilren känsla. 

Det här huset som ett par familjevänner har designat är ett perfekt exempel på balkong/terass-räcken som jag tycker är riktigt snygga. En detalj som jag skulle vilja lägga till är dock någon form av LED-belysning som man kan tända för att få en häftig effekt, typ som här på bilden. Det är nog min drömbalkong/terass just nu! 

Sen är badrummet ett otroligt viktigt rum för mig för jag älskar verkligen att ta långa duschar och då vill jag gärna ha ett sjukt snyggt badrum som man kan trivas i. För mig innebär det just nu en riktigt stor duschkabin med glasdörrar. Hotellet som min kompis Sandra jobbar på i Stockholm har det och efter att ha sovit där ett antal gånger nu så har det hamnat på min önskelista. Här på bilden kan ni se ett exempel på vad jag menar.

Inoxa.se har flera av dem här produkterna och materialen i sitt utbud så funderar ni på att göra om något hemma så tycker jag ni ska ta er en titt på deras hemsida för inspiration!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.