16 dec. 2015

New career ahead... or not!

De senaste gångerna jag har varit inne på Louis Vuitton-butiken är det flera kunder som har kommit fram till mig och ställt frågor och undrar om jag jobbar där. Det har varit alltifrån prisfrågor till lagersaldo och specialbeställningar. Även fast jag inte jobbar där så KAN jag faktiskt svara på nästan alla frågor så sist frågade Narana om jag inte borde börja jobba där haha

Men jag trivs alldeles för bra här på DHL för att söka mig vidare just nu men det är bra att veta att möjligheten finns 0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.