6 nov. 2015

The perfect getaway

Hösten är alltid en tråkig årstid tycker jag, det är så grått och trist ute och när jag kollar på kompisars bloggar och instagram är det många som åker iväg på solsemestrar över en vecka eller bara en lång weekend. För inte så länge sen var en av mina kompisar i Turkiet med familjen på en sista minuten resa och fatta vad skönt att komma iväg till lite solsken nu liksom. Jag tror de hade bokat på onsdagen och sen åkte iväg på fredagen eller nåt, så skönt med en sån spontanresa.

Jag skulle faktiskt vilja åka till Turkiet för det är ett land som jag aldrig har varit i tidigare. Antalya, Alanya och Istanbul är tre städer som jag verkligen skulle vilja besöka någon gång. Partystäder och en kulturstad liksom. Det känns lite lagom.

Men vad betyder egentligen en sista minuten-resa? Om man menar resor som kallas för ospecificerade så får man först på plats veta vilket hotell man ska bo på. Det kan ligga långt från stranden och vara ett hotell som inte finns med i arrangörens ordinarie utbud. Det finns också risk att man kan få byta hotell under veckan. Man kan lägga till pengar för att garantera ett lägenhetshotell med kokmöjligheter.  Bryr man sig inte om detta så är det helt klart värt att kolla in sistaminutenresor. Sök alla sista minuten till Turkiet här0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.