24 nov. 2015

Some new bathroom productes

I söndags var vi inne i stan lite och kollade. Jag behövde ny foundation och så vill jag testa en ny contouringprodukt. Tyvärr hade varken Sephora, NK eller Åhléns den produkten jag egentligen ville ha men jag hittade ett mörkt puder på Sephora som jag kan använda för kindbenen, Sen passade jag också på att köpa min vanliga mineralfoundation från BareMinerals och en ansiktstvätt från Armani när vi var på Åhléns. Jag tycker inte om att sminka mig egentligen men den här foundation är jättebra och lägger sig bara som ett matt tunt lager så det ser absolut inte sminkat ut, sen doftade ansiktstvätten jättegott också!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.