3 okt. 2015

What would you do with the win?


Visste ni att min pappa har haft en och samma lottorad i typ 30 år?! Jag är så otroligt otålig så om jag inte vinner mer än kanske 100 kr på ett år så vill jag byta rad. Jag fattar inte hur han kan spela lotto och ha kvar samma rad år ut och år in. Jag vill spela för att vinna liksom! (Ok det vill nog han med haha). I vilket fall så är jag väldigt dålig på att hålla koll på lottoresultat och jag är ju inte direkt den personen som bänkar mig framför tvn för att se dragningen… tidningen kollar jag ju inte heller direkt så då är det mycket lättare att köra via nätet om man vill.  

Nu för tiden kan man ju spela lotto på flera internetsidor och DÅ har vi något som passar mig perfekt! Jag vill inte springa till tobaksaffären och betala en stående lottorad osv, allt ska kunna skötas av en själv enligt mig och nu kan man det. Jag tror nog att jag ska testa det rätt snart, och förhoppningsvis vinner jag nåt också!  

Om jag skulle vinna på lotto så skulle mitt första inköp vara en resa till nåt soligt semesterparadis. En månad i solen med drinkar och bara njuta av livet.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.