8 okt. 2015

The Louis Vuitton Event

För någon vecka sen var det event för VIP-kunder på Louis Vuitton här i Stockholm och det var hur roligt som helst, tyvärr kunde inte Beatrice vara med men jag träffade Leoniili och Dorziia från Instagram och vår LV-community där.

Hur som helst så bjöd de på drinkar, champagne och massa små snittar. Drinkarna var antingen en Vodka Tonic eller en Vodkadrink med hallon. Snittarna var med anklever, löjrom, hummerskagen och räkor med majonäs. 

Det var hur trevligt som helst och förutom att hämta upp det jag visade igår köpte jag ju min agenda också. 

Förutom shopping och drinkar träffade jag och Alex en kvinna som hetter Carmen (Layanalanta på Instagram) som vi pratade lite med och hon är helt underbar, vi klickade direkt så det var riktigt skoj också. Sen pratade vi jättemycket med Minja och Jordana också och i början så stod vi fyra och pratade jättelänge innan vi kom på att de jobbade men det är alltid lika roligt att umgås med dem.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.