6 okt. 2015

Next Gay Thing

Tidigare har jag ju prenumererat på The Man Box från Glossybox men nu har jag bestämt mig för att testa något nytt, nämligen The Next Gay Thing. Det är ungefär samma sak förutom att den kommer varje månad och innehåller ett par kalsonger utöver skönhetsprodukter. Det ska bli riktigt spännande att testa!

Det är alltid roligt att få paket och vad är bättre än att man får ett par nya boxers också varje måndag. Åh jag är så spänd på att se vad jag får för nåt skoj snart!!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.