20 okt. 2015

My very first piece of Epi

I helgen kunde jag inte låta bli igen. jag var väldigt sugen på att köpa en Mini Pochette i limited edition så vi gick till butiken  lördags för att kolla. När vi kommer dit så säger vakten först att vi måste vänta utanför men precis då får Mehdi, butikschefen, syn på oss och kommer direkt till dörren och säger åt vakten att släppa in oss (det lönar sig att vara stammis) och vi får höra att det är jättemycket folk på kö så vi bestämmer oss för att äta lunch och komma tillbaka lite senare. 

När vi kommer tillbaka så har Minja en annan kund men vi går runt lite och tittar i butiken innan hon kommer till oss. Stackaren var jättetrött för det var jättestressigt i butiken så när hon var med oss kunde vi sitta ner och prata lite så hon fick vila lite också, Jordana kom förbi också och även hon såg helt slut ut. 

Jag tänkte ju köpa en Mini Pochette Limited Edition men det var lågt lagersaldo redan i Paris och jag hatar att vänta så istället fick stackars Minja hämta massa olika varianter på necessärer och pochetter som jag kunde kolla på. Naturligtvis var alla i Monogram eller Damier Ebene slut och jag vill verkligen inte vänta på något! Efter ungefär en och en halv timme av småprat om allt möjligt och jag hade fått titta på massor av olika alternativ kom jag på att jag för ett tag sen tittat på en Toiletry Pouch 26. Det är egentligen en necessär men man kan också använda den som en clutch och jag har sett många killar på nätet som använder den som clutch.

Hur som helst så trodde jag att hon skulle hämta en i Monogram som jag bara kunde titta på men hon kom ut med en i Epi och i färgen Piment (orange). Den var hur fin som helst och jag har aldrig riktigt varit intresserad av Epi innan men nu när jag såg den orangea kunde jag bara inte släppa den, dessutom var det den sista i butiken!

När jag väl hade betalat den så kom Mehdi fram och gratulerade till mitt köp och han sa att den verkligen kommer passa till min Keepall 45 i Monogram Macassar, han hade stenkoll på vad jag har köpt tidigare och det var också riktigt roligt. Jag är hur nöjd som helst med mitt köp och eftersom det egentligen är en necessär är den tåligare än vanliga väskor, man kan torka insidan om man råkar spilla och Epi generellt är mycket mer tålig än vanlig canvas.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.