7 okt. 2015

My latest LV purchases revealed

Förra helgen hämtade jag upp min nya plånbok, en Pocket Organizer från Louis Vuitton. Det är en miniatyrplånbok med plats för 6 stycken kort och kvitton. Den är helt perfekt och dessutom fick jag mina initaler hot stampade inuti, Den är i Damier Cobalt som är mörkt mörkt blått och det vanliga rutmönstret från Louis Vuitton.

När vi var på LV Eventet (som jag ska lägga upp bilder från i veckan) köpte jag även en agenda som jag använder varje dag. Jag har lagt in alla viktigt jobbnr, medlemskort och annat viktigt i den och den är perfekt att kluddra i på jobbet istället för alla post-its som jag har överallt på skrivbordet annars. Dessutom är den så fin och min andra sak i Louis Vuitton Monogram.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.