14 okt. 2015

A small addition to my LV Agenda

Förra veckan skrev jag ju om min agenda från Louis Vuitton. I helgen köpte jag en Fischer Spacepen som jag använder i den. Det är en miniatyrpenna med Stylusände (alltså att den går att använda på en mobil eller surfplatta). Att det är en Spacepen betyder att det är specialbläck som går att använda på glas, porslin och även under vatten eller i rymden. Dessutom kan man skriva upp och ner utan att bläcket rinner ner i pennan och sen har den här typen av penna varit med på alla ryska och amerikanska rymdresor. Den är jättesmidig och skön att hålla i och dessutom gick den på bara 375 kr på NK.
Jag är sjukt nöjd med den!

Sen passade jag på att köpa fler inserts till min agenda, bland annat helt blanka och linjerade papper och små klistermärken. När jag köpte den på LV fanns bara kalender för 2016 men jag vill ha blanka papper att kluddra på också så det köpte jag på NK för 20 kr för 100 st.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.