28 sep. 2015

Recreation for your body and mind

Alltså jag är helt slut i kroppen så jag funderar på att boka in ett spabesök snart. Förra helgen var vi på manikyr och det är ju så skönt att bli omhändertagen. Det finns ju flera spa runt om i stan och jag har testat flera så jag vet inte vilket jag ska välja nu eller vilken behandling... åh det är så svårt!!

Jag funderar just nu på en massage eller nåt sånt för det är så skönt att bara bli knådad och slappna av. Axelssons Spa i Gallerian har "fisk pedikyr" och det testade jag sist i Bangkok. Det är hur härligt som helst så jag funderar på att kanske ta det också om jag går dit. Det är grymt mysigt. Det kittlas lite men de ger ett jättehärligt resultat .
Mjuka fötter eftersom all gammal hud försvinner. Absolut något ni bör testa om ni inte har gjort det.

En vanlig klassisk massage går på 495 kr så det är ju väldigt billigt för att vara inne i City. En vanlig klassisk ansiktsbehandlig går på 845 kr och det är också ett jättebra pris. Vill man ha ett helt paket med ansiktsbehandling, massage och manikyr kostar det 2145 kr men det är helt ok med tanke på att det är tre långa behandlingar.

Dessutom ser lokalen väldigt fin och fräsch ut när man går förbi, de totalrenoverade nämligen förra året efter en översämning i Gallerian.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.