14 sep. 2015

Fashion and organizing my closet

I helgen gjorde jag i ordning lite i min walk-in-closet och satte upp hyllor som jag kan ha alla mina väskor på. Jag tycker att det blev rätt bra, egentligen vill jag ha en hylla till men Alex måste också få rum med sina saker där inne så tyvärr för mig haha

Hur som helst så tycker jag att det blev väldigt bra och jag har en hylla till i sovrummet som jag kan använda sen också. Sen så har jag fixat tre små fashion-tavlor som jag tycker är väldigt snygga också.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.