14 sep. 2015

DIY and work intertwined

Som ni vet så jobbar jag ju med logistik och gods eftersom jag just nu är anställt på DHL. Varje dag tar vi hand om leverans och inhämtning av pallar både för gods och tompallar som kommer tillbaka till oss. Vi har ett system så vi ska hålla koll på alla internpallar och att de cirkulerar och inte plötsligt försvinner. För någon dag sen såg jag en kompis bild på Instagram där de hade gjort ett soffbord av två godspallar och jag tycker det är jättesnyggt... så länge man använder pallar som man har fått med sitt eget gods haha!

Jag har aldrig tänkt på det innan jag började här men nu när jag ser att någon har gjort en möbel från godspallar undrar jag direkt om det är såna som de har hittat, fått med eget gods eller snott hos ett företag. I Trosa speciellt eftersom vi levererar pallar till flera större företag där och det är väldigt lätt att komma åt en pall eller två om man jobbar där och vill göra en möbel haha.

Vi köper ju in pallar i stora mängder just för att det finns risk för svinn och jag fick reda på här om dagen att det finns ett jättebra företag gyllsjo.se som säljer och tillverkar pallar (tips om man vill göra massa möbler kanske haha).

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.