17 aug. 2015

Work and business mixed together

Jag har varit rätt dålig på att blogga nu när jag har haft semester, trots att jag har haft min dator med mig typ överallt!

Som ni vet köpte jag ju en Surface-liknande surfplatta för ett tag sen, just för att kunna ha med mig på resor för att blogga osv. Dock har jag mest använt den för att kolla på film och jobba lite istället hittills. Det första jag installerade på den var faktiskt Dropbox för att alla mina backuper från mobilen och andra surfplattor ska kunna syncas över till den nya.

Sen gillar jag verkligen molntjänster för att kunna lägga bilder och musik där så jag kan spela upp eller visa på flera olika enheter. Jag och Alex har en delad mapp som vi kan lägga in bilder och sånt i för att kunna komma åt på alla olika mobiler och surfplattor som vi har.

På mitt förra jobb hade vi ju en liknande lösning eftersom vi var så många som behövde komma åt olika filer, här på mitt nya jobb tror inte vi har det utan vi använder ett annat system. Det skulle egentligen vara perfekt att ha ett Dropbox-liknande system här så våra åkerier kan lägga in viktiga filer med bl.a telefonnr och sånt som är bra för oss att komma åt.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.