4 aug. 2015

What happend to my baby?

Det är flera som har undrar vad som hände med min bil som jag hade förut, min fina Alfa Romeo 147.
Vi hade den både i Gävle och när vi flyttade till Bromma eftersom det var en bit utanför city men när vi flyttade till Aspudden kände vi att det var dags att kanske inte ha den här. Jag fick till exempel parkeringsböter några gånger här på gatan för att en skylt hade blivit övervuxen och sen så var det lite strul med växellådan osv.

Hur som helst så ställde vi den hemma hos mamma och pappa i Trosa och då växellådan krånglat rätt mycket lämnade pappa in den på reparation och reservdelarna kostade skjortan! Det är sinnessjukt vad det kostar att reparera en bil, och speciellt utländska bilar. Alfa Romeo är dessutom rätt speciella. I vilket fall som helst så slutade det med att vi sålde den för någon månad sen.

Eftersom vi bor väldigt centralt med bara 14 min in till city och mamma och pappa har två bilar som vi kan låna vid behov kändes det inte som att vi behövde ha en egen bil som står hos oss hela tiden. Det kostar bara en massa pengar i form av skatter, bensin osv.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.