18 aug. 2015

So sunny!.. and I'm stuck indoors

Åh det är jättefint väder ute nu och här sitter jag inne på kontoret i 2 timmar till tyvärr... Jag pratade med Minja igår (hon som alltid hjälper mig på Louis Vuitton) och hon går på semester i tre veckor från och med idag, det är hon verkligen värd! Hon ska på en lång resa till Asien med sin pojkvän och de ska tydligen till Thailand, Singapore och Bali bland annat!! Jag är också sugen på att göra en sån resa någon gång. Det hade varit hur mysigt som helst!

Jag hoppas verkligen hon får en jättehärlig semester och det ska bli så roligt att höra allt om resan sen när hon är tillbaka!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.