19 aug. 2015

Relax your pain and feel the relief

Ni som har följt min blogg sen starten vet att jag har problem med mina knän, speciellt det högra spökar väldigt mycket. För ett tag sen var jag även hos en naprapat för att undersöka och göra en behandling för att se om det blev bättre, tyvärr märkte jag ingen skillnad efteråt. Anledningen till att jag ville skriva det här inlägget nu är att en kollega på jobbet också har problem med sina knän och det påminner väldigt mycket om mina egna.

För mig går det helt i perioder och ibland kan det vara riktigt bra och ingen smärta alls och ibland kan det göra fruktansvärt ont. Nu har jag börjat träna lite lätt för att mjuka upp mina knän mer och mer och. Utöver det använder jag också ofta elastiska knäskydd som spänner åt och avlastar knät på ett väldigt bra sätt.

När jag åker skidor brukar jag ALLTID ha ett sånt här knäskydd på också just för att man gör onaturliga rörelser med knät i svängar och då är det bra med något som stöttar upp.

Ortopediska.se är en jättebra sida som säljer skydd för just knän, armbågar och axlar. Nu för tiden är det ju rätt vanligt att man får musarm osv och då är det viktigt att skaffa något sånt här! Om någon av er har ett sånt problem rekommenderar jag starkt att ni går in och kollar efter ett skydd!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.