6 aug. 2015

Part time office work

Jag har ju egentligen semester den här och nästa vecka men eftersom Alex börjar jobba idag tänkte jag att då kan jag lika gärna också hoppa in och jobba lite, jag får ju ut liite mer i lön då i alla fall.
Hur som helst så jobbar jag till 14.00 idag och 13.00 imorgon vilket passar perfekt eftersom det ska bli så fint väder båda dagarna.

Sen har jag tagit med mina iPhone-högtalare till mitt skrivbord nu också så nu har jag lite bakgrundsmusik här.. jag bara älskar Google Music, dels mitt egna bibliotek men också deras radiofunktion! Det är väldigt skönt att ha lite musik på svagt i bakgrunden. Mina kollegor Carina och Maria har varsin radio, på den ena brukar det vara Rix FM tror jag och den andra Bandit Rock men nu har jag min egen musik som jag kan nynna med i haha.

Sen efter jobbet ska jag träffa Carro inne i stan och det var ju ett tag sen sist, minst sagt!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.