31 aug. 2015

Oops, I ended up with an impulse buy... yet again!

I lördags träffade jag ju Beatrice för första gången, Vi började snacka på nätet i februari/mars någon gång efter att vi lärt känna varandra på The Purse Forum. Typ veckan efter att vi började snacka skulle hon iväg till Gotland och jobba i några månader så vi har inte kunnat ses förrän först nu!

I vilket fall som helst hade vi bokat tid kl 15 med Jordana och när vi kom till butiken var det kö utanför men eftersom vi hade bokat tid så kunde vi gå direkt in, då var det två stycken killar utanför som skrek till och blev väldigt upprörda. En vakt fick till och med gå fram och förklara hur det var. 

När vi kom in såg vi inte Jordana så vi gick runt lite i butiken och fick ett glas champagne medan vi kollade på lika väskor. Sen kom Jordana efter ett tag och förklarade att ingen hade sagt till henne att vi redan var där men det gjorde ju inget. Vi satte oss ner i en lugn del av butiken och fick se massor av olika nya saker, Caissa Card Holder och några nya bag charms. Från början hade jag bara tänkt att köpa reseguiden men både Alex och Beatrice har dåligt inflytande på mig så det slutade med att jag köpte en Monogram Shawl också, egentligen hade jag tänkt köpa den först till jul men det fick helt enkelt bli nu istället. Två glas champagne, en bra kompis och ens pojkvän kan ha det inflytandet på en ibland... haha
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.