26 aug. 2015

One of the best nights of the year

Ikväll är det dags för Fashion Night 2015! En av de bästa kvällarna på året, Biblioteksgatan, Sturegallerian, Mood, NK och PK-huset har öppet extra länge och butikerna är fyllda med rabatter! Sen serveras det mousserande och öl i butikerna samtidigt som det visas modevisningar på storbildsskärm ute på Norrmalmstorg. Det kan liksom inte bli mycket bättre! Förra året fyndade vi scarfs på Hugo Boss och fick en underbar goodiebag, dessutom var det då vi träffade Lisa första gången vilket är lite roligt!

Jag slutar kl 16.30 idag och tänkte passa på att gå förbi Louis Vuitton innan jag ska träffa Alex inne i stan, jag passar på att dra med mig Linnea då så jag kan försöka få henne att investera i en Neverfull PM och så ska jag kolla på MM till mig själv tänkte jag.

Senare kommer Alex kollega Alan och hans fru för att joina oss och det ska bli riktigt roligt. Jag har dessutom lagt undan pengar för ikväll så jag hoppas verkligen att jag kan hitta lite saker att köpa!


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.