6 aug. 2015

No. 137 in Sweden!

Jag var precis inne på Bloggportalen och tittade lite, jag gör det med jämna mellanrum, och då såg jag att jag ligger på plats 137 bland Sveriges privatbloggar. Det var väldigt skoj att se! Jag uppskattar verkligen varenda en av er läsare som går in här på min blogg och läser varje dag.

Jag försöker att skriva om sånt som jag tror ni tycker är kul att läsa! Sen de dagar som jag inte uppdaterar här kan ni alltid kolla på min Instagram för där brukar jag uppdatera lite oftare också :)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.