24 aug. 2015

Major changes in the making

För ett tag sen träffade jag Carro inne i stan för en lite AW. Jag slutade ju kl 14 så det blev en tidig men riktigt härlig AW på Friday's i Kungsträdgården. Vi räknade ut att vi inte har träffats sen sommaren 2013.. helt sjukt!

Hur som helst var det rätt mycket som vi behövde ta ikapp och bland annat fick jag reda på att de har sålt sitt hus som jag typ alltid hängde i när jag var liten. Hela flytten verkade rätt kaos för mitt i alltihopa är Carros syrra i Grekland, mamman i Värmland, hennes pappa ska flytta till Malmö och Carro ska flytta till en lägenhet på Söder. Just nu är det bara Carro som är hemma i Stockholm så stackaren ska försöka lösa massor själv nu. Som tur är har de hyrt in en städfirma som hjälper till med städningen. Men som sagt verkar det vara rätt kaos.

Carros lägenhet på Söder verkar däremot helt perfekt! Den är 50-60 kvm, ligger typ vid Skrapan och hon som äger den är bara hemma en helg var tredje månad. Det är ju hur skönt som helst, sen var hyran jättebra också!

Det ska bli jättekul att hon äntligen flyttar in till stan! Lite lättare att ses nu än att behöva passa tunnelbana och buss ut till Enebyberg

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.