21 aug. 2015

Maintain your own

Alex har ju fått en ny hobby, förut var det att baka America Cookies och just nu är det att odla
kryddor hemma. Han har köpt ett miniatyrväxthus där han odlar paprika, tomat, oregano, timjan, ärtskott och chili. Det är jätteskoj och på bara en och en halv vecka har det vuxit jättemycket så vi har börjat plantera över till större krukor. Om vi inte hade bott i lägenhet hade han nog absolut investerat i ett fint växthus i trädgården.

Jag tycker det ser så fint ut när människor har växthus i sin trädgård, det ser väldigt hemtrevligt ut + att det ju är härligt att odla sina egna grönsaker. Våra grannar nere i Trosa har två växthus och två trädgårdsland där de odlar alla möjliga grönsaker och örter. På sommaren ser det jättefint ut vi brukar alltid få lite grönsaker också vilket alltid är trevligt.

När jag var liten brukade mamma och jag alltid åka till antroposoferna i Järna och köpa grönsaker och blommor från deras stora växthus, de har verkligen allt man kan tänka sig och det känns både lyxigt och mysigt att kunna gå runt och välja ur ett stort växthus! Jag kan tänka mig att de har köpt sina från vanstatradgard.se för det ser väldigt likt ut i alla fall.

Jag kan tänka mig att vi köper ett större växthus att ha utomhus senare när alla plantor har växt ännu mer och det ska bli väldigt spännande.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.