8 aug. 2015

How to make packing fun

På måndag åker jag iväg på en minisemester till Köpenhamn och då måste man ju flyga i stil. För att slippa vänta på bagage och sånt så blir det enbart handbagage den här gången och vad passar bättre än en Keepall 45 Bandouliére då?!
"The classic and iconic Louis Vuitton Keepall Bandoulière 45 in a beautiful Damier canvas. The geometric pattern delivers an understated elegance and a touch of sophistication. The perfect travel accessory"
Jag har velat ha den här väskan hur länge som helst! Jag tror jag såg den första gången 2005 när jag gick på högstadiet och det har varit en av mina drömväskor sen dess! Nu äntligen med Köpenhamnsresan och Hong Kong-resan på gång så passade det utmärkt att slå till.

Vi hade bokat tid med Minja och när vi kom dit var hon inte helt klar med kunden innan så vi fick varsitt glas champagne medan vi väntade. Sen när hon var färdig och kom bort till oss så pratade vi på massor om resor och så vidare att vi helt hade glömt bort varför vi var där. 

Hur som helst s¨ville jag ha en resväska i någon form typ en Keepall eller Speedy 40 som man kan ha som handbagage. Minja hämtade en Keepall 45 i Damier Ebene och en Monogram Macassar. Jag har nästan alla mina andra LV-saker i Damier Ebene så både hon och min puffekatt skrattade åt mig eftersom jag såg ganska roligt ut när jag hade alla Damier Ebene-saker på mig. 

Jag hade riktigt svårt att bestämma så hon gick och hämtade några andra småsaker att titta på  som Pochette NM, Cosmetic Pouch Toilet Pouch PM/GM etc för mina andra resebehov. Efter ett glas champagne till kunde jag inte motstå Keepall 45 längre och så fick det bli Monogram Macassar och jag är så glad!

Det är min första Monogram-väska och jag älskar det svarta lädret med monogrammet. Det känns mer maskulin än den normala Monogram (bara anledningen till att jag har mer Damier Ebene också).

Nu har jag faktiskt använda min Keepall 45 som en vardagsväska också, så nu varierar jag mellan den och min Speedy B35 och Meverfull GM.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.