25 aug. 2015

Hello my name is Alvin and I'm an addict

Alltså det är helt sjukt, jag har blivit riktigt kaffeberoende på jobbet nu. Hemma dricker jag bara kaffe på helgerna och ibland någon vardagsmorgon innan jobbet. När jag väl kommer till jobbet däremot så dricker jag riktigt mycket kaffe av någon anledning. Samma sak på mina tidigare jobb, jag vet inte vad det är men en god kaffe på jobbet är så himla gott. Men som sagt det är viktigt att det är en bra kaffeautomat som finns annars kan det bli väldigt hemskt.

Här på DHL har vi enormt gott kaffe så varje morgon börjar jag med en choco-espresso/varmchoklad i en Starbucks-mugg. Efter en timme är det dags för en espresso eller två och på eftermiddagen blir den en latte eller två.

Jag är verkligen inte ensam om att tycka att vår kaffeautomat är bra för här om dagen när det var strömavbrott i fikahörnan blev alla väldigt ledsna haha. Vanligt bryggkaffe funkar liksom inte riktigt lika bra här.. haha!

På mitt förra jobb var det också lika populärt med kaffeautomaten. Så fort Cissi eller jag skulle hämta så frågade vi om någon annan ville ha och alla sa typ ja direkt! Vad är det med bra kaffeautomater och kontor?

Kaffeautomat från blackstone.nu

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.