6 juli 2015

What a pleasant surprise!

Nu är ytterligare en arbetsvecka igång och som vanligt känns det lika segt att gå upp en måndag morgon. Imorse var ingen skillnad men jag drog mig till tunnelbanan och bussen. Hur som helst så fick jag världens roligaste överraskning när jag stod och väntade på bussen, Minja min favorit från Louis Vuitton-butiken dök upp! Dessutom skulle hon ta samma buss som mig för hon hade ett ärende åt samma håll så det var riktigt skoj! Vi satt och pratade om allt möjligt så det var riktigt synd att det bara tar 5 min med buss till jobbet.

Jag ska dock ändå till butiken snart igen så då kommer vi säkert att prata ännu mer, hon är så härlig så jag kan nästan gå till butiken bara för att träffa henne och hänga haha0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.