31 juli 2015

Warning for LV scams!

Jag satt och tittade lite på Blocket igår och surfade runt då. Mitt upp i allt när jag kollade på väskor så såg jag tre annonser som säger att de säljer äkta Neverfull GM och Speedy 30 från Louis Vuitton. När jag tittade på bilderna såg jag att de här absolut INTE är äkta för fem öre!

Tittar man på de väskorna som är på bilderna kan man lätt se att mönstret inte är symmetriskt som det ska vara på de äkta väskorna.

Den ljusa väskan har till exempel helt skevt mönster. Logorutorna ska vara lite snett under handtagsbasen och alltså inte en nästan i mitten och en långt ut på kanten.

På den andra Neverfull väskan är logorutan nästan helt dold under handtaget, inte heller som det ska vara. Likadant är det på Speedy 30-väskan.

DESSUTOM FÖRSÖKER PERSONERNA SÄLJA VÄSKORNA FÖR MELLAN 5000-7000 KR!!

2 comments:

  1. Åh jösses ja! Det är otroligt hur många falska LV väskor som finns ute på Blocket & tradera. Har anmält ett flertal gånger på tradera i alla fall där man ser att folk budar! Så sorgligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja eller hur! Och är man inte insatt i LV är det nog väldigt lätt att bli lurad tror jag :( Jag såg din video på YouTube förresten, jättebra och informativ :D Jag älskar såna youtube-videos

      Radera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.