19 juli 2015

The next step in redoing a room


För några veckor sedan fick jag ju hem ett duschmunstycke och dörrhandtag till duschdörrarna från ett företag. Lite efter det beställde jag även hem lite kakelprover då företaget har produkter för hela badrummet. Vi funderar ju eventuellt på att lägga nytt golv i badrummet.

Galen som jag är beställde jag hem 20 olika prover tror jag, jag passade på att ta för både golv och väggar nämligen. Det var flera olika snygga som ni kan se här på bilderna, mina favoriter för golvet är de i mörk skiffer. Sen skulle det också vara snyggt att sätta några av de i metall med jämna mellanrum också. Metallbitarna skulle också vara snygga att ha som en board på väggen också.

Det här är mina favoriter!
Alltså jag gillar NÄSTAN alla kakelprover jag fick hem, de blåa som ni kan se var mycket finare på hemsidan och såg nästan lite "tacky" och plåttriga ut när jag fick hem dem. När jag packade upp dem kändes det som jag fått hem lite korallfärgade rutor som ska vara med i Lilla Sjöjungfrun eller nåt, snyggt men inte min stil.

Hur som helst så var det väldigt lätt att beställa hem prover:

  1. Man går bara in på GolvPoolen.se och väljer "kakel" i menyn
  2. Sen går man in på det kaklet man gillar och väljer "beställ kostnadsfritt varuprov"
  3. När man har valt klart (max 5 prover har jag för mig) klickar man på "kassa"
  4. Sen är det bara att fylla i sin mailadress och övriga uppgifter
Efter att jag hade fått min bekräftelse tog det kanske 2 eller 3 dagar innan jag fick en SMS-avisering om att jag kunde hämta ut mina prover hos ett postombud. Verkligen jättesmidigt och bra, det fanns dessutom väldigt stort sortiment att välja ur på hemsidan.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.