2 juli 2015

Shopping paradise here I come!

Nu är en semesterresa äntligen bokad! I och för sig inte förräns nästa år men ändå haha. Den här gånger bär det av till Hong Kong en vecka med mamma och pappa. Just under den veckan som vi är borta ska Alex familj åka till Kap Verde och då tänkte min familj passa på att komma iväg också.

Jag har aldrig riktigt varit i Hong Kong så det ska bli jättekul. Dessutom är pappa så härlig så han har gjort samma sak som med alla våra långresor och bokat in oss i Business Class. Sen att det är med Emirates via Dubai är verkligen inte helt fel heller. Vi kommer alltså flyga 7 timmar ner till Dubai i en 777-300 Business Class, hänga i deras härliga lounge några timmar innan nästa 7 timmars-flygning till Hong Kong lyfter med en A380 (världens största flygplan). Det ska bli så härligt och jag ska shoppa så galet mycket. Så fort jag fick reda på det här kom jag på att jag måste ju ha lite kontanter så jag har resepengar, brukar ni köpa resevaluta på nätet eller flygplatsen? Själv brukar jag göra lite olika så jag vet inte hur jag ska göra den här gången men nätet är ju rätt smidigt om man inte orkar göra det på flygplatsen.

Jag ska i alla fall ha mycket cash med mig för jag tror inte marknaderna har iZettle eller liknande där haha.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.