27 juli 2015

Optimizing my wireless office

Igårkväll kom jag på att jag har en trådlös datormus och ett trådlöst tangentbord hemma som jag inte använder så jag tänkte att jag lika gärna kan använda det på jobbet då. Jag sitter ju vid datorn åtta timmar per dag på jobbet så varför inte ha ett bekvämt tangentbord och en ergonomisk datormus då.

Det tangentbord som jag har bytt till nu är ett Logitech DiNovo Edge som man bara sätter i en laddningsdocka över natten för att ladda.

Datormusen är från MadCatz och är av mmodellen R.A.T 9, man kan själv anpassa tyngden och hastigheten på den vilket är väldigt skönt. Det kommer även med två batterier så det är lätt att byta om batteriet skulle ta slut plötsligt.

Jag hade ju ett trådlöst headset från början så varför inte spinna vidare på att försöka göra mitt skrivbord trådlöst. Dessutom var det riktigt fult med alla kablar som slingrade sig fram över skrivbordet och tog plats, Nu får jag rum med alla papper OCH det ser mycket renare och finare ut.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.