28 juli 2015

No security breaches in sight

Häromdagen glömde jag mitt passerkort till jobbet (igen!) och det är lika jobbigt varje gång! Som tur är j
ag inte ensam om att ha glömt passerkortet några gånger. På mitt förra jobb behövde man bara ha kortet för att komma in genom en dörr men här är det betydligt högre säkerhet. När jag ska upp till kontoret måste jag blippa mitt kort en gång för grinden + kod, en gång för att komma in i trapphuset + kod, en gång för att komma in i terminalen och sen en sista gång för att komma upp på kontoret.

Jag tycker det är riktigt bra med så hög säkerhet och det är skönt att ha ett kort som man bara kan blippa in sig med. Alex har en liten nyckelbricka för att blippa på sitt jobb men jag tycker nästan att ett passerkort är lättare, jag har satt mitt i en ficka på baksidan av mobilen för den har jag alltid i handen på morgonen så jag slipper leta efter en nyckelknippa.

Hur som helst tycker jag att alla företag borde ha ett passersystem, dels känns det tryggare för alla som jobbar men också för kunderna tycker jag. Jag tycker det känns jättebra att det är hög säke


rhet för att komma in i vår godsterminal. Man kan absolut inte bara vandra in hur som helst.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.