29 juli 2015

La buena cena en Caliente

I måndags var vi ute och åt med några kompisar och Alex mamma och syster. Våra kompisar bor i Vällingby och Järfälla, Alex mamma och syster vid Hötorget och vi ute i Aspudden. För att göra det så rättvist som möjligt valde vi Caliente vid St Eriksplan för då blir det lagom långt för alla.

Det var hur svårt som helst att bestämma sig för något på tapasmenyn för verkligen allt lät gott. Jag valde i alla fall friterad getost, vitlöksbröd, vitvinskokta musslor och baconlindad getost. Alex tog quesadillas, oxfiléspett och nåt mer som jag inte kommer ihåg. Sen drack jag en jättegod Briska Rosé-cider också. 0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.