21 juli 2015

Just another week of summer

Nu är det en ny vecka på jobbet, och just nu gör det inget att jobba för det är ju ändå jättetråkigt väder ute. Igår och nu imorse har det varit både regn och rätt kallt ute. Dock har det varit runt 20 grader när jag har gått FRÅN jobbet så där har jag haft lite tur i alla fall. Jag går ju på semester en och en halv vecka i augusti och då hoppas jag att det blir bättre väder.

Här på jobbet är det rätt lugnt nu med telefon och mail men det är skönt för då hinner jag svara på lite mail som kommer in i min privata jobbmail (annars sitter jag i en gemensam inbox) och administrativt pappersarbete. Tydligen är det två veckor som är relativt lugna varje år och det är v.29-30.

En liten uppdatering på vad som händer just nu är att förutom jobb så kommer Alex mamma och syster upp till oss i helgen. Sen nästa vecka har Alex semester och då åker han ner till Göteborg och Halmstad med dem en vecka. Sen när han kommer tillbaka har vi ungefär 2 dagar ledigt tillsammans och sen veckan efter går jag på semester en vecka och ska åka ner till mamma och pappa.

Sen planerar jag att köpa en Louis Vuitton Keepall 45 snart också.. 

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.