7 juli 2015

I almost forgot my gift

När Alex och jag firade 3-årsdag fick jag en upplevelsepresent i form av chokladprovning. Vi har inte bokat det ännu för vi har haft fullt upp men nu idag satt vi och pratade om upplevelser på jobbet och då kom jag att tänka på det! Jag ska definitivt påminna Alex om det när jag kommer hem för nu är jag jättesugen på att göra detta.

Vad tycker ni om upplevelsepresenter? Själv tycker jag att det är jätteroligt, jag har åkt med pappa till Sandhamn med ett sjöflygplan när han fick det i present från jobbet. Min kompis Sandra köpte en helikoptertur till sitt ex så de fick åka över Stockholm och se stan från luften. En annan kompis köpte en spaweekend till sig och sin kille för ett tag sen. Upplevelser tycker jag är sjukt roliga presenter för det är något man verkligen kommer ihåg och som man kan dela med någon annan. Det är liksom inget som går sönder och som man måste kasta efter ett tag, definitivt värt pe
ngarna!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.