9 juli 2015

Heavy as hell but beautiful like an angel

Viist ja! Jag vet inte om jag har lagt upp en bild på mitt senaste inköp här i bloggen, jag uppdaterar ju min Instagram titt som tätt med bilder så ibland glömmer jag om jag även visat i bloggen. Hur som helst så gillar jag ju väskor och jag vill ha en som rymmer relativt mycket varje dag. Jag gillar verkligen den här, det är en så klassiskt siluett men grejen är den att den är så sjukt tung eftersom det är en skinnväska. Jag älskar doften av äkta läder och så men alla mina skinnväskor väger så sjuk mycket även när dem är tomma. I vilket fall som helst så fick jag rum med både matlåda, två vattenflaskor + saker jag handlat på Ica igår så den är nästan lika praktisk som min Neverfull när det gäller vardagsärenden.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.