25 juli 2015

Excellence. Simply Delivered

Som alla ni läsare säkert redan vet jobbar jag ju på DHL, världens största transport och logistikföretag. Många tror ju att vi bara levererar ut till slutkunder från stora företag men man kan faktiskt skicka gods och paket med oss även som privatperson. Jag jobbar på administration och trafikledning så varje dag måste jag hålla lite koll på hämtningar av gods och 90 procent är företag men sen är det också privatpersoner som ska skicka saker.

Antingen kommer de in själva med det till oss eller så ska vi hämta upp det med någon bil. Det är faktiskt rätt lätt att boka leveranser med oss också, man kan göra det antingen över nätet eller genom att ringa in till vår kundtjänst som hjälper till.

Jag jobbar på DHL Freight (inrikes) men DHL har ju väg-, flyg-, sjö-och tågtransporter. Du kan skicka allt ifrån små dokument till en full lastbil med släp eller containergods. Express eller ekonomiförsändelser. Det finns nästan ingen gräns för vad du kan göra hos oss.

DHL försöker även tänka på miljön och flera av våra åkerier har börjat med biobränsle i sina bilar vilket är väldigt bra eftersom de är ute och kör från 06-18, och ibland även längre.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.