4 juli 2015

A wonderful day at Louis Vuitton

Tidigare i veckan fick jag ett sms om att min Louis Vuitton Neverfull GM hade kommit tillbaka från ateljén i Paris. Jag skickade ju iväg den för reparation i början av juni då en an remmarna hade små sprickor i sig. I vilket fall som helst så smsade jag Minja innan vi gick till butiken just in case så vi skulle slippa stå utanför och vänta om det var mycket folk i butiken.

När vi kom dit så var det Jean som var host och tog emot i dörren och han är riktigt trevlig och kände så klart igen mig och visste att jag ville träffa Minja (alla i butiken vet i princip det nu haha). Hur som helst så hjälpte hon en annan kund när vi kom in så vi gick runt och kikade lite och jag hittade en nyckelring som jag verkligen verkligen vill köpa! Sen när Minja kom för att hjälpa oss så fick jag först inspektera väskan så allt såg rätt ut och de hade reparerat den jättefint. Sen ville Alex kolla på några portfölj-aktiga väskor vilket vi gjorde och hittade flera stycken. Självklart fick vi något kallt att dricka också för det var ju nästan 30 grader ute.

När vi hade kollat klart på portföljer så fick jag veta att de äntligen hade fått in hänglås så jag sa direkt att jag ville ha ett silver och ett guld, jag funderar redan på att köpa två till som backup nästa gång vi är i butiken. Sen vill jag köpa Hong Kong Travel Guide inför resan i vinter men de hade bara skyltexet kvar så jag väntar tills nästa leverans. Eftersom Minja är så härlig så satt vi faktiskt ner alla tre och pratade om allt möjligt för första gången. Vi fick höra lite om hennes pojkvän och hur dem träffades bland annat, det var jättehärligt. Vi kom dit vid 13.30 och klockan hade hunnit bli nästan 16 när vi gick, tänk vad tiden går fort när man har roligt!

Vi kollade också lite på resväskor eftersom både jag och Alex ska resa senare och kanske också tillsammans i höst. Jag funderar på en Pegase 50-55 och en Keepall 45. Hittills när jag har gjort långresor har det alltid varit i Business Class och då får man ju ha två handbaggage så en Keepall 45 skulle vara perfekt! Jag passade också på att ta en kopp te med en god liten pralin när vi ändå var där inne också. Eftersom Minja är så gullig så slog hon in mina två hänglås i en ask också fast de egentligen inte får göra det för såna småsaker. Sen kom min Neverfull i en dustbag och det var jättebra för det är skönt att ha en extra!0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.