13 juli 2015

A very mixed career, and so cool!

Förra veckan var ju jag och Alex inne på Louis Vuitton för några småärenden och Alex ville kolla på lite väskor. Som jag berättade förut så satt vi ner och riktigt pratade med min favorit där då så vi har lärt känna varandra lite mer. Bland annat fick vi veta hur hon hade träffat sin pojkvän och det var på ett jätteroligt sätt. Hon hade fotat i tunnelbanan i Kina och precis när hon fotade så kom han ut ur en vagn och trodde att hon fotade honom, sen började de prata och hänga med varandra.

Sen undrade Alex också hur det kom sig att hon började jobba på Louis Vuitton. Tydligen är hon en väldigt ambitiös och nyfiken person för hon är i grund och botten utbildad civilekonom, direkt efter studierna började hon jobba på en redovisningsbyrå i Sverige och åkte även till Kina och jobbade på en redovisningsbyrå där. Sen efter 8 år tröttnade hon lite på det och ville testa på detaljhandeln, och då blev det Louis Vuitton. Sen har hon också haft sin egen skönhetssalong!

Det är jättekul att hon har testat massor av olika jobb, jag har också gjort det efter mina studier och jag tycker också att det skulle vara kul att testa detaljhandeln, typ Louis Vuitton eller något liknande. Sen hade hon själv shoppat lite i butiken vilket jag tycker är skoj, det är alltid ett plus när någon från butiken själv handlar där. Det känns liksom som om de verkligen gillar märket och inte bara jobbar för det.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.