1 juli 2015

A quick recap of my vacation (Part 2)

Här kommer fortsättningen på min minisemester (jag har en-två veckor till senare). På torsdagen åkte vi in till stan igen och shoppade lite innan vi lagade middag igen och då blev det mandelpannerad torskfilé med stuvad spenat och sparris... yum! Efter middagen åkte vi in till stan för att träffa Isolde och två av hennes kompisar, Karl och Amy. Vi drog till King's Head(?) på Andra Långgatan och satt och tjötade och käkade pommes med Aioli. Amy som ska utbilda sig till PT här i Stockholm snart var riktigt duktig och satt med Cola Zero och undvek all pommes, själv var jag inte så duktig utan körde på med cider och mölade mig en stor skål pommes med aioli tillsammans med Isolde. Det var en riktigt trevlig kväll och skoj att Amy flyttar upp hit snart.

På fredagen jobbade Alex syster till 16 så då tog vi det lugnt hemma innan vi drog in en snabbis till stan och åt lunch på Lilla London. Jag tog en urgod burgare och Alex tog en fish 'n' chips, efter det mötte vi upp Anki på Centralstationen för hon hade hyrt en bil då hennes är trasig, det var en jättefräsh Volvo V60. Efter att vi varit hemma och packat åkte vi iväg till Alex syrras jobb för att plocka upp henne och kolla på hennes jobb. My jobbar som svetsare så det var skoj att se hennes verksstad och lite av dom projekt som hon arbetar med just nu, bland annat komponenter till flytbryggor.
Efter att vi kom iväg från verkstaden runt 17-tiden åkte vi ner mot Halmstad men eftersom alla var riktigt hungriga stannade vi på Burger King i Kungsbacka och käkade lite. Sen bar det av mot nästa stopp Ullared! Innan har jag alltid tyckt att Ullared har verkat lite skabbigt men efter att jag var där första gången för 2 år sen så måste jag säga att de har ju faktiskt vanliga bra märken som Caterpillar, Sagaform och även Nintento Wii och Playstation etc till bra priser. Den här gången handlade vi bara för 1500 kr och vi köpte bara saker vi verkligen behövde nu så det var bra. Tyvärr hann vi bara med 1h 30min där för vi kom iväg så sent men men. Hur som helst kom vi fram till Haverdal utanför Halmstad runt 21 och då fick vi middag av Alex mormor och morfar och sen var vi så trötta så vi gick och la oss nästan direkt haha


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.