31 juli 2015

A major traffic chaos in our beautiful city

Igår eftermiddag blev det lite strul på jobbet. Allting hade gått smärtfritt och enkelt ända tills 15-tiden då det uppstår två trafikolyckor inom loppet av tio minuter.

Den första olyckan involverade två personer som var tvungna att dras ut ur sina bilar på Essingeleden. I och med detta stängdes ett körfält i vardera riktning av vilket orsakade långa köer och våra lastbilar fastnade så klart i detta kaos.

Tio minuter senare inträffar den andra olyckan som involverar en brinnande bil i Södralänken (Hammarbytunneln) vilket gjorde att trafiken genom tunneln stoppades helt och hållet. Med andra ord blev tunneln avstängd och all trafik stoppades under släckningsarbetet. Detta orsakade enorma köer och alla våra transportbilar från det området blev väldigt försenade.

Bärgningsarbetet och släckningen av branden tog sin lilla tid så det påverkade helt klart all biltrafik i Stockholm under en rätt lång tid på eftermiddagen.

Eftersom en hel tunnel och två körfält på E4 stängdes av helt försökte folk hitta andra vägar att köra vilket gjorde att det blev långa köer även på andra vägar igenom Stockholm. Med andra ord var det ett otroligt stort antal av våra bilar som hade varit antingen ute på Värmdö/Nacka, Norra Stockholm eller inne i city som på ett eller annat sätt fastnade i trafiken någonstans och blev försenade.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.