20 juli 2015

A little game I like to play

Som ni vet så har jag spelat golf sen jag var typ 13 år. När jag var mindre så hade vi ju närheten till två golfklubbar nere i Trosa och vid sommarstället utanför Göteborg fanns det också flera att välja på. När vi var nere på sommarstället brukade vi åka till olika banor och testa vilka vi gillade bäst, det är fördelen med att bo nära en storstad.

Hur som helst så har Alex mamma börjat spela golf för ett eller två år sedan och åker ut och spelar med en kompis. Vi har faktiskt inte pratat så mycket golf för jag har inte spelat på två år nu men det känns som att det inte är så svårt att komma tillbaka.

Jag har faktiskt båda mina golfklubbsset nere hos mamma och pappa fortfarande och varje gång jag ser dem får jag lite lust att spela igen. Jag ska försöka ta mig ut till driving rangen när jag åker ner nästa gång.

Jag har faktiskt helt glömt bort att fråga Alex mamma vilken golfklubb hon är medlem i! Det skulle vara rätt kul att veta om det är någon klubb som jag har spelat på, men återigen det finns väldigt många bra golfklubbar runt Göteborg


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.