22 juni 2015

What I use for special occasions


Jag tänkte bara slänga upp ett inlägg med lite tips på vad jag använder för makeup (vid de två tillfällen jag faktiskt använder det). När jag var yngre hade jag en hel del finnar och då använde jag det nästan dagligen för att täcka över. De senaste två-tre åren har min hy blivit betydligt bättre och nu använder jag bara makeup när jag ska ut en helkväll eller så.

Hur som helst har jag testat flera olika märken men de nedan är dem som jag har fastnat för mest och som verkligen fungerar bra för mig.
 1. Laura Mercier Tinted Moisturizer Oil-free:
  Den tunna och lätta formulan motverkar blänk under dagen, medan den återfuktar för att undvika torrhet. Ger ett bredspektrumskydd mot UVA och UVB strålar med spf 20.
 2. Bare Minerals Matte Foundation:
  En helt matt foundation som dämpar glansiga hudpartier och håller huden snyggt matt – samtidigt som den har fantastiska hudförbättrande egenskaper. Perfekt för män – ger ett naturligt matt, “osynligt” resultat.
 3. Laura Mercier Loose Setting Powder:
  Används för att fixera din makeup.
 4. Chanel Rouge Coco Baume Lip Balm
  En fuktrik läppbalsam som återfuktar och mjukgör läpparna, för ett friskare och fylligare utseende. 


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.